Kringloop Nederland

Recyclen was nog nooit zo nodig!

Zit u in zwaar weer en weet u niet hoe u in deze bizarre tijden moet rond komen? Wij willen u met dit initiatief proberen te gaan helpen. Meld u hier onder aan, dan gaan wij ook voor u aan de slag.

Wat heeft u dringend nodig?

Helpen zit de sociaal maatschappelijke onderneming Kringloop Nederland in het bloed en bruikbare spullen weggooien is tegen onze principes.

Als gevolg van berichten in de media over het sluiten van voedselbanken, weten veel ondernemers uit de horeca en tuinbouw die willen helpen, niet meer waar men de overtollig geworden producten en voorraden kan aanbieden zodat deze verdeeld kunnen worden onder mensen die dit juist nu hard nodig hebben.

Wij willen daarom graag de verbindende schakel zijn tussen de inname en opslag van goederen enerzijds en de zorg dat goederen op een veilige manier op de juiste plekken terecht komen anderzijds. Op deze manier maken wij ons sterk om vraag en aanbod samen te brengen.

Wilt u waren en/of goederen doneren?

Vraag en aanbod samenbrengen

Kringloop Nederland is een initiatief van Kringloop Rijswijk, Kringloop Den Haag en de Martinifabriek, waar andere kringloopbedrijven zich graag bij kunnen aansluiten, want samen staan we sterk!

Hoe kunt u ons bereiken?

01.

Algemeen Telefoonnummer

070 369 6526

02.

Centraal adres

Verrijn Stuartlaan 32, 2288 EL Rijswijk

03.

Centraal Email adres

info@kringloop-nederland.nl

Goederen of waren doneren

Dus wilt u als ondernemer graag uw medemens steunen met voedsel of andere producten die u wilt doneren, hier onder kunt u zich aanmelden. Wij nemen direct contact met u op.